Mansbarnet

Mansbarnet

Mansbarnet

Johan Holmströms blogg om samtidens trivialiteter.

Tecken från ovan att det är sommarlov.

Johan Holmström  |  Publicerad 2022-06-20 10:40  |  Lästid: < 1 minut

Förra veckan drack jag en massa vin med en kompis och fick som brukligt en mängd idéer av skiftande kvalitet till bloggen under samtalet. När jag skulle skriva ner en idé raderade jag hela idé-dokumentet i mobilen på ett sätt som inte går att återställa. Den enda idén som finns kvar nu är knappt en idé, utan en liten osympatisk fylletanke kring huruvida jag är stark nog att knuffa ner en viss känd svensk skådespelare för ett stup. 

Jag tolkar detta som att himmelska krafter säger åt mig att ta sommarlov och lyder med omedelbar verkan. Vi hörs i augusti igen. Ha en fin sommar!

PS. För övrigt anser jag det vara vidrigt att när man trycker ”skippa intro” på Disney+ måste man ändå se många sekunder intro. Ibland mer än tio! DS.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2022-06-20 10:41