Mansbarnet

Mansbarnet

Mansbarnet

Johan Holmströms blogg om samtidens trivialiteter.

Sexdrömmar.

Johan Holmström  |  Publicerad 2021-03-23 10:28  |  Lästid: < 1 minut

Sexdrömmar.

Både jag och R är intresserade av drömmar och pratar en del om det. Undrar vad de betyder och så. Jag vet att många tycker drömmar är det absolut tråkigaste som finns att höra om, men vi är faktiskt två vuxna människor och får prata om det hur mycket vi vill.

För en tid sedan berättade i alla fall R om en dröm hon haft där hon hade sex med en snubbe vi båda känner. Inga problem kände jag. Jag blir inte sur för otrohet i drömmar. Där får man faktiskt göra precis vad man vill. Hon får gärna döda mig i en dröm om hon vill och det kändes bra att hon tydligen tycker likadant. Så förra veckan när jag hade drömt något liknande om en tjej så berättade jag det vid frukosten.

R: Märkligt att du berättar detta för mig.

Jag: Men du berättar ju sånt. Kommer du ihåg att du hade sex med Bosse Brunst i en dröm (fingerat namn) och berättade det till exempel?

R: Jo men han är inte alls attraktiv. Jag vill inte ligga med honom i verkligheten. Syndiga Sonja (också fingerat namn) är ju snygg.

Jag: Men du kan ju inte veta om jag vill ligga med henne.

R: Det fattar väl vem som helst.

Så nu måste vi reda ut exakt hur ful någon måste vara för att få förekomma i en officiell sexdröm. Man får i alla fall inte bli glad över att personen i fråga är där.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-03-23 10:28