Annons

Mansbarnet
Johan Holmström skriver om samtidens mirakel och plågor.

Annons
 

Sämsta möjliga kundupplevelse.

Ok, ny regel: Alla företag som oombett slänger fram en liten ruta på min dator och ber att jag ska betygsätta min kundupplevelse kommer hädanefter att få en etta i betyg. Detsamma gäller företag som har en robot som ringer upp och frågar hur jag upplevde min nyss upplevda kundupplevelse. Från och med nu ska jag lyssna igenom hela robot-röstens enerverande budskap och trycka lägsta möjliga betyg på allt. Om vi alla börjar med detta så kommer företagen snart att sluta tjata och våra liv blir bättre.

Annons

Undantag kommer såklart att göras för företag jag själv jobbar med. Alla de företagen kommer även fortsättningsvis få femmor.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar