Mansbarnet

Mansbarnet

Mansbarnet

Johan Holmströms blogg om samtidens trivialiteter.

Priset för en centimeter penis.

Johan Holmström  |  Publicerad 2020-09-29 21:02  |  Lästid: 2 minuter

Priset för en centimeter penis.

Som en intellektuellt högtstående varelse funderar jag mycket på väsentliga ting. Nu har jag tänkt på Jeff Bezos. Säg att han skulle höra av sig i höst och vilja köpa en centimeter av min penis. I fantasin ingår det att centimetern helt operationsfritt teleporteras till Jeffs penis, så att den blir längre, medan min blir kortare. Vad skulle jag vara beredd att sälja en centimeter för? Jag kom fram till 50 miljoner. Kanske hade kunnat gå ner till 40, inte ett öre mindre.

Så frågade jag R vad hon trodde jag skulle vara beredd att sälja för. Hennes gissning: 50.000! När jag sa mitt pris skrattade hon åt det och tyckte det var det mest idiotiska hon någonsin hört. Hennes rekommendation var att om Jeff Bezos hör av sig och erbjuder 50.000 så ska jag slå till, för hon har tydligen större glädje av 50.000, än den berörda centimetern, hemma.

Det här påminner om en annan diskussion. Jag och en kompis (man) diskuterade hur många vi trodde hade tänkt på oss medan de onanerade, totalt under hela våra liv. Jag minns inte var vi landade, men i trakterna av kanske 30-40 personer. Ingen aning om det är högt eller lågt såklart. Sedan testade vi på en annan kompis (också man) och den jäveln gissade utan att blinka att 1500 personer tänkt på honom! Hans tes var att det flera gånger i veckan var någon som såg honom på stan och tog en mental bild för senare bruk. Ja vem fan vet. Så då frågade vi en kompis till. En kvinna. Hennes, enligt mig, helt bisarra gissning var att noll personer tänkt på henne! 

Jag har ingen riktigt slutsats här känner jag. Det är kanske det som skiljer mig från till exempel Jung och andra större tänkare. Men det verkar som att saker som har med sex att göra påverkar sannolikhetstänk och förmågan att värdera.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar