Annons

Mansbarnet
Johan Holmström skriver om samtidens mirakel och plågor.

Annons
 

PÅ TISDAG SKA JAG SE STAR WARS. TRALALALALA.

Premiär. Imax. Helt ren och ospoilad ska jag alltså få skrida in i salongen och placera min nöjda stjärt i ett nytillverkat säte av lenaste sammet. Om ni hade kunnat se det dryga flin som spräcker mitt ansikte just nu hade ni säkerligen kräkts rakt ut. Min förlorade Star Wars-glädje är alltså på väg tilbaka och det känns mysigt. Helvete vad jag ska götta mig i detta. Glädjebudet anlände alldeles nyss, men stämningen på jobbet har redan hunnit bli tät och hotfull. Knivar slipas i köket. Scifi-klubbens övriga medlemmar muttrar i skuggorna. Till min fru: Om något händer mig innan tisdag vill jag att du river biljetten i småbitar och kastar i elden.

Annons

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar