Annons

Mansbarnet
Johan Holmström skriver om samtidens mirakel och plågor.

Annons
 

OM JAG SKULLE LIGGA MED EN MAN.

Då skulle jag nog välja Liam Gallagher från videon till D’you know what i mean från 1997. Här tror jag det nåddes någon form av maxnivå för hur attraktiv en man kan bli. Särskilt en med underbett och något som ser ut som Oakley-glasögon. Med lite tur hade det kanske blivit en härlig helikoptertur också innan samlaget. Liam enda minus är väl att han inte verkar särskilt trevlig. Känns inte riktigt som att han hade uppskattat mig så mycket och det skulle nog inverka negativt på hur jag hade känt mig efteråt.

Annons

Den jag verkligen inte skulle välja att ligga med är Mister Molesley från Downton Abbey. Har det någonsin funnits en karaktär som osat så lite sex som Mister Molesley? Om han nu skulle få ihop det med den här före detta tjuvkvinnan som han stalkat i flera säsonger så är det ju bara en fråga om medlidande från hennes skull. Till och med Mister Molesley själv måste ju fatta att det inte finns någon som längtar efter att känna hans tafatta händer girigt fumla sig fram över ens kropp. Men uppskattningen är det nog inte fel på. Efter att Mister Molesley “fått sitt” så tror jag han hade fixat precis vad jag ville till frukost, men tyvärr hade han nog varit så tacksam att jag känt mig kräkfärdig. Sen hade han nog smsat för tidigt också.

Övrigt som inte talar för att ligga med Mister Molesley

– Uppgiven personlighet.

– Han verkar inte lägga så mycket tid på att hålla sig i form.

– Troligen konstiga hårtussar slumpmässigt utspridda här och där över kroppen.

Det enda som möjligen talar för att ligga med Mister Molesley.

-Då han jobbar med att klä på män och servera groggar, borde han också kunna klä av en någorlunda skickligt och, ja, servera en grogg.

Office Lens 20151122-160432

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar