Annons

Mansbarnet
Johan Holmström skriver om samtidens mirakel och plågor.

Annons
 

Oldsbergs bjussiga ledarstil.

Oldsberg fick ju dojan i dagarna för sin påstått förfärliga ledarstil. Jag vet inget om den saken, men tror kanske han droppade en ledtråd i en intervju där han försökte berätta hur snäll han är.

”I stället lyfter han fram att han i våras, efter avslutad Bingolottosäsong, hyrde en spårvagn och bjöd produktionen på en trerätters middag ombord.

Annons

– Det var som en homage, till alla som jobbat så bra. Det borde ju uppfattas som något positivt. Hur många programledare gör det? Sen fick det bara plats 24 personer i spårvagnen. Då var det kanske 40 stycken som inte kunde följa med.”

Roligt ändå, att det snällaste Ingvar gjort som chef är att bjuda utvalda undersåtar på brakmiddag och skita i att 40 pers inte får plats. Många andra ledare hade nog valt att skippa spårvagnen i det läget, hittat en annan lokal och kanske dragit ner på antalet rätter om det blev för dyrt. Inte Ingvar. Han gillar tre rätter och han gillar att åka spårvagn medan han äter dem. Får man inte göra det kan man ju lika gärna strunta i alltihop.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar