Annons

Mansbarnet
Johan Holmström skriver om samtidens mirakel och plågor.

Annons
 

MUCKIGT MÅNDAGSINLÄGG.

FYRA ÖVERSKATTADE GREJER.

Apocalypse now.

Världens längsta film. Sen släpptes den igen och var ännu längre. Urdåligt beslut. Har sett den två gånger och det enda jag minns är att Martin Sheen ser lite ut som Charlie Sheen och att Marlon Brando gör en perfekt tolkning av en superfull ytlig bekantskap som man fastnar bredvid på en midsommarfest på en ö och han vill jättegärna berätta om Ulf Lundell.

Annons

 

Breaking Bad.

Inte dåligt men långtråkigt. Vissa säsonger kändes det som att inget hände förutom att Heisenberg surade på olika ställen. Surade lite hemma i ett par avsnitt. Surade i labbet en halv säsong. Surade lite i öknen. Stay tuned för mer surande nästa säsong!

 

Ben & Jerrys.

För mycket socker. Om Ellen Ripley är Häagen Dazs så är Ben & Jerry den där misslyckade klonen som väser “Kill meee…” till henne i Alien 4.

 

Att låta folk prata till punkt.

Jämt läser jag om hur viktigt det är att folk får prata till punkt. Sicken gallimatias. För en hint om hur det blir när folk får prata till punkt kan jag rekommendera en film som heter Apocalypse now som handlar om att Marlon Brando flyttar ut i djungeln och pratar till punkt.

 

OCH EN UNDERSKATTAD GREJ.

Constantine.

Den här filmen har fått otroligt mycket skäll, men jag skulle säga att den är habil på gränsen till bra. Är det för att det är Keanu Reeves? Jo det är det! Varför måste alla vara så dumma mot honom jämt? Det är faktiskt inget fel på Keanu Reeves. Han har en lite minimalistisk spelstil bara. Visste ni att hans fru dog i en olycka? Nej, just det. Kanske ska bli lite snällare mot Keanu hädanefter.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar