Mansbarnet

Mansbarnet

Mansbarnet

Johan Holmströms blogg om samtidens trivialiteter.

JAG UTTRYCKER MIG MED FÄRG OCH FORM.

Johan Holmström  |  Publicerad 2015-10-22 19:12  |  Lästid: < 1 minuter

Flytten till Café känns än så länge bra på alla sätt utom ett. Det är synd att min bloggsida ser ut som dödens svarta vägg av samlad depression, när den så gärna vill vara till lags. Cafés nya sajt är byggd för att alla blogginlägg ska representeras av en kraftfull bild och då mina inlägg sällan har en bild alls och aldrig någonsin haft en kraftfull sådan, så får jag problem. Min svart-vita logga som var så tjusig i små doser skapar i den nya omgivningen en tryckande känsla av motsatsen till läslust. Vidare är jag för feg för att stjäla bilder jag inte har rättigheter till på internet och för lat för att hitta bilder jag faktiskt får använda på internet och nu när Café just investerat massor, ja kanske flera miljarder svenska kronor, i den här nya sajten känns det lite väl magstarkt att be dem ändra allt för lilla mig.

Så jag vände mig till konsten. Nu äger jag tio tuschpennor ”med ventilerad kork för minskad kvävningsrisk”. Med hjälp av dessa och mina bara händer kommer jag framöver att skapa en egen bild till varje inlägg. Bilderna kommer vara av den absolut högsta kvaliteten som går att förvänta sig av en artist som saknar talang, intresse och är beredd att investera sextio sekunder varje gång.

Office Lens 20151022-172947_Liggande
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 17:05