Annons

Mansbarnet
Johan Holmström skriver om samtidens mirakel och plågor.

Annons
 

HUSET FULLT!?

Ibland, precis när man tror att man förstått hur världen fungerar så kommer något flygande från ingenstans och slår en i backen. Som den här trailern för nya Huset fullt:

Annons

Hu…hur…vad?

Man kan inte vrida tillbaka humorklockan såhär. Inget i trailern är 2016-anpassat. Notera till exempel mack-skämtet på 01:20 som alltså har valts ut som ett så extra roligt skämt att det fått vara i trailern. Sånt här ska helt enkelt inte kunna existera parallellt med Family guy och Community. Det känns som när min pappa visade ett avsnitt av Bröderna Cartwright och försökte få mig tycka att det var spännande när de jagade boskapstjuvar med knallpulverpistoler och lasso. Vem ska titta på nya Huset fullt? Gamla nostalgiska humorlösa Sarah Palin-människor som lever i det förgångna men ändå har skaffat Netflix-abonnemang?

Jag trodde inte ens det fanns någon som saknade Huset fullt. Det var väl nåt vi tittade på bara för att det inte gick nåt annat, som när man ger sig på körsbär i likör på annandagen. Troligen har jag sett femtio Huset fullt-avsnitt, men jag minns inte ett enda. Inte en enda replik eller skämt. Ändå är fanskapet här igen. Nu är det fritt fram för vad som helst. HBO ger Pappan i Blossom en spinoff som handlar om hans nya livsfarliga karriär som isvägsförare. Rena rama Rolf blir ett rollspel till Playstation. Krister Glenning väcks upp från de döda och tar över American ninja warrior. Jag tror jag behöver en kram.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar