Mansbarnet

Mansbarnet

Mansbarnet

Johan Holmströms blogg om samtidens trivialiteter.

Hur snygga hittar varandra i Love is blind. (varning för småspoilers)

Johan Holmström  |  Publicerad 2020-03-25 19:29  |  Lästid: < 1 minut

I ”En varg söker sin pod” pratade de sist om hur skumt det är att en massa norm-snyggingar lyckades hitta varandra, trots att det stod en vägg emellan. De mindre snygga valdes bort även fast de satt gömda. Tror jag läste samma grej i DN några dagar tidigare. På båda ställena presenterades i alla fall det här som väldigt märkligt. Betyder det att snyggingarna också hade mest attraktiv personlighet? Nej det tror jag inte.

Deltagarna har naturligtvis bara berättat för varandra om sin snygghet och det har sedan klippts bort för att det inte precis styrker det så kallade experimentets grundtes. Vissa grejer är bara att säga rakt ut. Hur lång är du? Jag är så här lång. 

Annat kräver en aning mer finess, men verkligen bara en aning. ”Jag modellade lite som ung, men det var inte min grej” eller ”Jag är rädd för att folk bara ska se min kropp och inte älska mig för min personlighet.” Inte precis Enigma-nivå som krävs för kodspråket.

Netflix kan gräva ner folk i gropar nästa gång om de vill, deltagarna kommer ändå alltid lyckas hitta ett sätt att berätta om sina främsta fördelar. 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-03-25 19:29