Mansbarnet

Mansbarnet

Mansbarnet

Johan Holmströms blogg om samtidens trivialiteter.

Den stora Trump-strutsningen.

Johan Holmström  |  Publicerad 2020-10-05 20:50  |  Lästid: < 1 minut

Om nu Trump blir bortvald nästa månad, så vill jag aldrig någonsin igen höra talas om gubben. Det får vara slut nu. Jag vill inte läsa minsta lilla plutt-artikel om vad för knäppt han gjorde efter presidentskapet, ingen mer bok om hur elak och korkad han är. Ingen ny jävla reality-serie får komma 2021, inga skämt om hans hår, inga memes. Inget. INGET! Total, global strutsning är enda vägen framåt om vi som art ska lyckas rädda en skärva av vårt förstånd. 

Den globala strutsningen måste tyvärr också innefatta Melania. Jag är egentligen också nyfiken på hur de hade det tillsammans såklart, men vi får offra det om det här ska funka. Nu ska vi bygga ett gemensamt meditationsrum i form av ett Trump-vakuum och då duger det inte med slarv och kompromisser. De enda som får dispens är Wikipedia och historielärare som undervisar från gymnasienivå och uppåt. Strutsningen inleds när Trumpis slutat som president och gäller i 10 år framåt. Därefter ny prövning.

Trump-ungarna och övriga släkten får nämnas i yttersta nödfall. Att någon av dem sagt eller gjort något irriterande är inte nödfall.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar