Annons

Mansbarnet
Johan Holmström skriver om samtidens mirakel och plågor.

Annons
 

BITTER FRU FÖRSTÖRDE HICK-MYSTIK.

Det har länge stått klart att jag besitter en helig kraft. Där andra håller på med barnsliga knep när de får hicka så hanterar jag det precis som den Shaolin-munk jag nästan är och koncentrerar bort hickan.

Annons

Så här går det till: När hickan kommer så sluter jag ögonen och andas lugnt och sansat. Kommer i kontakt med kosmos så att säga. Rör vid Guds ansikte. Efter 30 sekunder öppnar jag stilla ögonen och hickan är borta. Min lilla variant av ett liv som superhjälte.

Men så fick R nys om saken och skulle tvunget in och peta. När hon fick hicka nästa gång provade hon och lyckades på första försöket. Så var den lilla glädjen förstörd. Nu står allt hopp till att ingen annan kan säga sex laxar i en laxask och hoppa på ett ben samtidigt.

PS. Påsklov! Hörs om en vecka. DS

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar