Mansbarnet

Mansbarnet

Mansbarnet

Johan Holmströms blogg om samtidens trivialiteter.

Allt är Matt Damons fel.

Johan Holmström  |  Publicerad 2022-05-13 10:28  |  Lästid: < 1 minut

Gick precis in på Twitter för att jobba upp ångesten med de senaste kärnvapenhoten men blev distraherad av att Matt Damon trendar. Har alltid gillat Matt Damon och blev orolig att han onanerat på en stackars assistent eller något men så var det inte. Folk är rasande på honom för att cryptomarknaden kraschar och Matt Damon har gjort reklam för Crypto.com.

Reklamens tonläge är förvisso lite felkalibrerat nu. Matt Damon går runt i filmen och tjatar om att ”fortune favors the brave”. En av de första tweetsen jag läser på ämnet skriver ”HEY REMEMBER WHEN YOU WENT TO THE MOVIES AND MATT DAMON SAID IF YOU DIDN’T BUY CRYPTO YOU WERE A PUSSY.” Den allmänna känslan verkar vara att hela kraschen är Matt Damons fel.

Vilken sjuhelvetes överraskning det här måste vara för Matt. Kommer han ens ihåg att han gjort filmen? Tydligen gjorde han också reklamen gratis och skänkte pengarna till välgörenhet. Men det är det ingen som bryr sig om nu. Pengar är borta, någon annan ska få skulden. Den här gången blev det du Matt. Dags att flytta tillbaka till Mars och potatisodlingarna du hade på gång där. Trevlig helg!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar