Annons
Mansbarnet
Johan Holmström skriver om skräpkultur.

PÅ TISDAG SKA JAG SE STAR WARS. TRALALALALA.

Johan Holmström
Dela
Tweeta

Premiär. Imax. Helt ren och ospoilad ska jag alltså få skrida in i salongen och placera min nöjda stjärt i ett nytillverkat säte av lenaste sammet. Om ni hade kunnat se det dryga flin som spräcker mitt ansikte just nu hade ni säkerligen kräkts rakt ut. Min förlorade Star Wars-glädje är alltså på väg tilbaka och det känns mysigt. Helvete vad jag ska götta mig i detta. Glädjebudet anlände alldeles nyss, men stämningen på jobbet har redan hunnit bli tät och hotfull. Knivar slipas i köket. Scifi-klubbens övriga medlemmar muttrar i skuggorna. Till min fru: Om något händer mig innan tisdag vill jag att du river biljetten i småbitar och kastar i elden.

 


Dela
Tweeta
Läs fler inlägg från Johan

Laddar