Annons
Mansbarnet
Johan Holmström skriver om skräpkultur.

EN LITEN DAGSFYLLA.

Johan Holmström
Dela
Tweeta

Idag har jag druckit alkohol mitt på dagen och det känns toppen. En liten dagsfylla är beviset på att berusningens kvalitet hänger på kontrasten till omgivningen. När det är ljust ute och alla andra är helt nyktra känns det ju förbluffande starkt att jag just druckit två glas vin, men på Spybar känner jag mig som påven själv så länge det går hyfsat att gå på toaletten själv.

En fin aktivitet efter avslutat dagsdrickande är att göra något helt vardagligt. Stå i kön på Coop med toapapper och rapsolja och götta sig i sin egen lilla alkoholhemlis. Här står jag som insvept i lenaste bomull. Ingen vet. Mmm. Så här har Kim Kardashian det jämt tänker jag då, minus rapsolja och toapapper. Den gapiga gubben på bänken utanför har det också så här och egentligen är kanske han mer relevant att dra in i det hela än Kim Kardashian, men nu väljer jag att inte tänka så. Mmm.

PS. Vad hände med teckningen undrar kanske någon men tyvärr mer sannolikt ingen? Jo den ställdes in för jag är utomlands och glömde packa mina tjusiga pennor. Tydligen har jag börjat känna att en vanlig trist hotellpenna kränker min konstnärliga integritet. Spännande! DS.


Dela
Tweeta
Läs fler inlägg från Johan

Laddar